mm

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=LMgTdfjYXRKwQrGVdqqfaxcJ7UHWRyqcAMudpTzDj9zzp4KIj2n8#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/LMgTdfjYXRKwQrGVdqqfaxcJ7UHWRyqcAMudpTzDj9zzp4KIj2n8.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=LMgTdfjYXRKwQrGVdqqfaxcJ7UHWRyqcAMudpTzDj9zzp4KIj2n8#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>

RÖSTA!!! <3

Snälla rösta på min sko!:D
<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=EGkgfGQ5plUtCL2ppEZPiApQsJw1ZAWbG58mAMenvyUxAManO13w#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/EGkgfGQ5plUtCL2ppEZPiApQsJw1ZAWbG58mAMenvyUxAManO13w.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=EGkgfGQ5plUtCL2ppEZPiApQsJw1ZAWbG58mAMenvyUxAManO13w#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>

Sommar 2010

Nu är det sommar. Nu är det sol. Nu är det ko-skit i hagen!! Så ta inte fram din skona sol, och se på TV hela dagen!!!! Gör som jag. SOLA OCH BADA!!! Och om ni blir brända sätt er framför datorn, eller läs en bok i skuggan, kanske ni vill kolla lite på TV då, eller kanske bara sova??
Själv vill jag gärna bada och vara social, även då jag är fast ute i landsbygden. Jag har en dator och internet som tur är! Och så har jag en mobil alltid! :D Imorgon åker jag dock in till staden Stockholm, för att sedan åka vidare till Saltsjöbaden, Älgö för att fira min morfars 88års dag. Men så åker jag tillbaka till landet på fredag igen (förhoppningsvis tillsammans med Lollo).
Jag har hunnit vara i Estland en vecka i sommar och ridit där, varit på några få fester, kollat på Eclipse midnatts visning, sett Kristen Stewart och Taylor Lautner när de var i Sverige, hunnit läsa True Blood första boken, och några andra böcker.. Ska läsa 2,3,4 boken snart, men har inte hunnit än. Snart ska bror min åka till Kebnekaise och vandra med några kompisar. När han kommer hem ska vi på bröllop här på landet.. Det var allt.
Puss hej.

RSS 2.0