Vila i frid Rolf <3

Morfar dog igår morse. Jag är glad att jag hann hälsa på honom och pussa honom hejdå i söndagskväll.
 
Tack Rolf för att du alltid varit en underbar morfar, läskig, rolig, snäll, elak, glad,söt, vacker och bäst. Allt vid rätt tillfällen också. Tack för att du alltid varit med. Tack för att du frisknade till och orkade åka till Spanien på mormors 90årsdag förra året. Tack.
 
Jag älskar dig, kommer alltid göra det. Har många fina minnen med dig älskade morfar. Du har alltid skämtat och skojat, till och med på dödsbädden. Bra att du fick det där morfinet dagen innan du dog. Du såg så rädd och ynklig ut där du kippade efter andan när vi kom, men med morfinet blev det så mycket bättre och du såg fantastiskt kry ut där du sov. Ditt långa tjocka hår kommer jag alltid minnas, dom Catti sa; Du såg ut som en Indianhövding.
 
Mormor och Christer satt bredvid dig och höll dig i hand hela natten. Jag vet att mamma också hade gjort det om hon var där. Nu hade hon istället sina tankar på dig hela natten. Det hade vi alla.
 
Du var en väldigt omtyckt människa morfar, vi alla älskar dig. Alla som någonsin känt dig har älskat dig. Det är roligt hur en människa kan vara så älskad. Mormor berättade om hur alla ville ha dig, men att det var hon som lyckades vinna ditt hjärta till slut.
 
Alla våra tankar är hos dig nu Rolf.
Vi älskar dig, och saknar dig. Puss.
Vila i frid Rolf Bergman,
älskad man, bror, far, morfar, svärfar och vän.
Fotograf: John Jacobson, Modell: Rolf Bergman

RSS 2.0